Zcene – creatieve audiovisuele media

‘bovenal is Govard-Jan ook een prettig mens’

“Ik ken Govard Jan al een lange tijd. Vooral als producer en als mede-bedenker van Opdrachtfilms.com. Tegenwoordig werk ik op vele gebeiden met Govard-Jan samen. Hij is als producer ook zeer inhoudelijk betrokken bij het project. Dat geldt ook voor de Zcene- website die hij voor ons onderhoud. We willen graag de samenwerking voortzetten maar bovenal is Govard-Jan ook een prettig mens.” Bram Verlaan

ZCENE is gespecialiseerd in creatieve audiovisuele media. Ze denken graag mee in communicatieprojecten. Ontwerpen middelen. Produceren films. Bedenken multidimensionale presentaties. Ontwikkelen beursstands, regisseren evenementen. Kortom: ze helpen graag met het ontwikkelen van verfrissende ideeën om ze vervolgens uit te voeren tot inspirerende belevingen.
www.zcene.nl

Science Media – ondersteunt de internationale natuurwetenschap

‘Als Govard-Jan ergens ja tegen zegt, dan zet hij zijn tanden erin’

Dan Brinkhuis van Science Media: “Govard-Jan en ik kennen elkaar nog uit onze studietijd. Sinds we samen in hetzelfde bedrijfsgebouw werken, doen we meer projecten samen, waarbij ik hem inschakel voor zijn expertise op het snijvlak van IT, video en 360 videopanorama´s. Daarin is hij een expert! Met Govard-Jan is het fijn samenwerken. Hij snapt de techniek achter de schermen en is zeer coöperatief om het gewenste eindresultaat te bereiken. Als hij ergens ja tegen zegt, dan zet hij zijn tanden erin. Hij gaat tot het gaatje!
In een experimentele rol, zoals voor HUL in opdracht van UU field lab, denkt hij vanaf het eerste moment mee, net zo lang totdat het af is. Maar ook in een uitvoerende rol zoals bij het bouwen van sites zoals voor Tipping Point Ahead, maakt hij waar wat hij afspreekt. Hij rust niet voordat het af is.”

Science Media ondersteunt de internationale natuurwetenschap bij het overdragen van de boodschap via films en documentaires. Zo gaat Science Media regelmatig mee op wetenschappelijke expedities om beeldmateriaal te maken, waarmee het verhaal van die expeditie, zoals een aardbevingsonderzoek, aan een breder (niet academisch) publiek kan worden verteld. Met Dan Brinkhuis als ‘aanvoerder’ heeft Science Media internationale bekendheid verworven. Science Media werkt vanuit hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw als 360videopanoramas van Anticipate Media.
www.sciencemedia.nl

Event Station – full-service evenementenbureau

‘Govard-Jan is gemakkelijk toegankelijk en erg service gericht’

Logo van Event Station

“Anticipate maakte voor Event Station de website en integreerde de verschillende componenten op een mooie manier. Govard-Jan is gemakkelijk toegankelijk en erg service gericht. Kijkt over mijn schouder mee naar wat Event Station nodig heeft. Hij geeft advies zonder opdringerig te zijn. Erg blij dat hij regelmatig bij ons in Mijdrecht werkt, ook al is dat voor andere klanten.” John den Hollander

Event Station is een full-service evenementenbureau waar verrassende conceptontwikkeling, eigentijdse communicatie-techniek en feilloze uitvoering hand in hand gaan. Een goed evenement staat of valt met beleving. Beleving die je voelt, proeft, ruikt, aan kan raken. Beleving die geworteld is in de percepties van de bezoekers –en die daar vervolgens een forse draai aan geeft.
www.eventstation.nl

Ron Huizer fotografie – fotografie

‘Anticipate: Zakelijk, no-nonsense met een kant en klare visie’

Ron Huizer: ,,We voeren gezamenlijk opdrachten uit of schuiven werk naar elkaar door. Die samenwerking verloopt uitstekend. Een meerwaarde van Govard-Jan zie ik in het meedenken om gezamenlijk tot een nog beter resultaat te komen.’’

Ron Huizer heeft een fotostudio voor reclame-, mode- en productfotografie. Daarnaast maakt hij modereportages en productpresentaties op locatie. Verder is hij goed thuis in interieur- en panorama fotografie.
www.ronhuizerfotografie.nl

Sitan Development – webaplicaties en databases

‘Govard-Jan heeft 15 jaar ervaring met online media en dat merk je’

Logo Sitan

Sitan van Sluis: ,,Voor Anticipate maken wij vooral maatwerk applicaties voor websites van kleinere ondernemers, zoals webformulieren. En voor ons is Govard-Jan door zijn grote kennis over videoproductie een uitstekende vraagbaak op video- en filmgebied. Het is prettig en snel samenwerken met hem.’’

ICT-bedrijf met een lange staat van dienst in het ontwikkelen van webapplicaties op maat. Maakt veel gebruik van bestaande open-source programma’s maar ontwikkelt ook nieuwe toepassingen. Een voorbeeld is het Marketing Dashboard dat gebruikt wordt door grote onderwijsinstellingen.
www.sitan.nl

Share This