‘Als je de opname bekijkt, vlieg je met ons mee alsof je er live bij bent!’

Bram Verlaan: “Govard-Jan kwam op het idee om de techniek 360 videopanorama in te zetten bij de promotie van het ballonfestival in Barneveld. Ik was direct enthousiast omdat ik meteen de mogelijkheden zag van deze techniek. Samen stapten we in een ballonmand voor een vlucht. De camera voor 360 videopanorama ging met ons mee. Als je de opname bekijkt, vlieg je met ons mee alsof je er live bij bent! Deze opname laat goed zien wat de onbegrensde mogelijkheden zijn van 360 videopanorama.”

Bram Verlaan van Zcene: “Ons vakgebied verandert razendsnel. Met 360 graden video´s en virtual reality opnamen zie ik kansen om ons verder te ontwikkelen. Met Govard-Jan deel ik de passie voor bewegend beeld. Eerder werkten we al samen op het gebied van 360 graden fotografie en panoramatours. Met zijn specialisatie in 360 videopanorama´s gaat hij nog een stap verder. En dat op zijn Govard-Jans: betrokken en met oog voor detail.”

Zcene maakt audiovisuele media die verandering teweegbrengen. Bewegend beeld is volgens Zcene dé manier omdat dit inspeelt op de emotie. Het overbrengen van emotie is de uitdaging waarmee Zcene bedrijven ondersteunt, waaronder zowel grote multinationals als kleine stichtingen. 360 videopanorama is naast corporate films en online video een van de nieuwste toepassingen die Zcene inzet. www.zcene.nl

Share This